За участие

В средата на месец декември за шеста поредна година във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски” ще се проведе традиционният Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика”.
Едно събитие, което с времето доказа своята значимост и необходимост както за студентите от Факултета, така и за медийния бранш в България. Ние вярваме, че Медийният панаир има силата и възможността да осъществява реално диалога между поколенията в журналистическата професия, да дава мотивация и стимул за развитие на студентите чрез срещата с най-изявените лица от българската журналистика, най-големите медии и най-интересните медийни продукти у нас.
Затова сме щастливи да поканим Вас като представител на медийна група, заемаща важно място в съвременния български медиен живот, да бъдете част от Шестия Медиен панаир!

Основната тема на шестото издание е “Медии, пари, власт”.

Традиционно събитието съчетава разнообразни формати – отворени дискусии на актуални медиийни и обществени теми, лекции от изявени представители на журналистиката, научна конференция, медийни работилници, представяния на книги и документални филми и най популярната част сред студентите – представянията на медиите.
Тази година панаирът “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще събере студентите, преподавателите и медиите в залите на Факултета по журналистика в седмицата от 12 до 16 декември в поредната необходима и важна среща на теорията и практиката – двете неделими части на журналистическата професия.
Нашето предложение към Вас е Вие или представител на Вашата медия в рамките на 30 минути да представите новите продукти на медията, която представлявате, да споделите своята визия за настоящето и бъдещето на медийната среда в България, или опит, който смятате, че ще е полезен на студентската аудитория.
Условието за участие е заплащането на такса в размер на 100 лева, които трябва да преведете до 9 декември на сметката на Фондация “За ново партньорство в журналистиката” – Банка ОББ, IBAN: BG77UBBS 8002 1002 7542 20.
Събраните средства от такси за участие ще бъдат използвани за издаването на традиционния сборник-дневник на Медийния панаир, който вече 5 поредни издания се радва на огромен интерес от студентите и е повече от полезна христоматия за последните тенденции в журналистиката у нас и по света.
Форумът ще се състои по традиция в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет, а организатори на събитието са Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и PRoPR Агенция.
Оставаме в очакване на Вашия отговор и в  готовност за допълнителен контакт и обсъждане на всички детаийли с представители на Вашия екип на телефон 02/9441818 или email: media@pr-o-pr.com , където може да се свържете с екипа на PRoPR Агенция.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: