Дневник на Медийния панаир

Сборникът, посветен на Медийния панаир „Журналисти по теория, журналисти на практика”, излиза всяка година и представя събитията през седмицата, в която се провежда форумът. Изданието нееднозначно е определяно от студенти и специалисти като един от най-добрите съвременни учебници по журналистика в България.

В изданието се съдържа най-важното от презентациите на участващите медии, агенции и издателства пред студентите.  Тук е всичко интересно от дискусиите и пълните текстове на разработките от журналистическата конференция, която се провежда по време на панаира.

Следователно, ако не сте успели да дойдете на Панаира  през първите 3 издания, но силно искате да разберете защо времето не стигаше на Венелин Петков от bTV и Галя Прокопиева от Капитал да свършат своите представяния или пък с какви шеги Ники Кънчев правеше още по-интересна дискусията „Реалити шоу вместу реален живот“, нищо все още не е изгубено.

Утвърждаването на Дневника на Панаира като надежден източник на информация за състоянието на медиите у нас превръща и представянето му в търсено събитие. През 2007 г. първото му издание бе представено от добре познатото ни лице от БНТ Бойко Василев и медийния експерт доц. Георги Лозанов, а промоцията на втората част това лято бе водена от журналистката от БНР Лили Маринкова и дългогодишният декан на ФЖМК – проф. Веселин Димитров. През октомври 2009 беше представено и третото издание на сборника от Медиен панаир’08 от генералния директор на БНР Влерий Тодоров и проф. Снежана Попова. Четвъртото издание на сборника ще бъде представено по време на тазгодишния Медиен панаир на 2ри декември.

Снимки от представянията на Дневниците на Първия Медиен панаир’06 и Третия Медиен панаир ’08 , може да видите
тук.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: