ТВ+ и Георги Коритаров обявяват конкурс за млади журналисти „Свободна зона за журналистика”

Конкурс за млади журналисти „Свободна зона за журналистика” ще обявят на утрешното си представяне по време на петия Медиен панаир  ТВ+ и Георги Коритаров. Надпреварата е насочена към студенти от всички университети, изучаващи медийни специалности.

През последната седмица на 2010 г. и първата седмица на 2011 г. всички получени материали ще бъдат разгледани лично от Георги Коритаров, който ще избере 5 от тях. В последващите 5 седмици, авторите на тези разработки ще имат възможността да се срещнат лично с него и да бъдат гости в публицистичното му предаване „Свободна зона” по ТВ+.

След като разговаря с тях, Георги Коритаров ще избере онзи, който е защитил тезата си най-добре. Това ще и победителят в конкурса „Свободна зона за журналистика” и той ще има неповторимата възможност да седне на стола на Коритаров и да проведе собствено интервю с известен български политик, анализатор или общественик.

Вижте и общите условия за участие:
От 04.12 до 24.12. 2010 г.  всеки студент от първи до четвърти курс, специалност „Журналистика”, „Връзки с обществеността”, „Книгоиздаване” или „Масови комуникации“ трябва да изпрати собствен материал по зададената тема на имейл адрес e.hubavenska@tvplus.bg, като напише трите си имена, годините си, специалността си, университета си, както и телефон за обратна връзка. Можете да участвате само с една разработка.

Теми: Можете да пишете за всичко, свързано с вътрешнополитическия и външнополитическия живот на България. Решете вие какво е приоритетно за вас, спрямо какви теми трябва да се подрежда публичният дневен ред. Направете свой анализ, свое проучване и го обяснете.

Обем: Не повече от 4 страници формат А4, шрифт 12, Times New Roman, междуредие 1.5

Още подробности за конкурса можете да получите и от Емилия Хубавенска на имейл e.hubavenska@tvplus.bg или на телефон 0882 303 761.

Презентацията на ТВ+ и Георги Коритаров на петия Медиен панаир е в петък от 13.00.
Реклами

Posted on 02/12/2010, in конкурс, представяне. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: