На хоризонта: Медиен панаир 2009

Радостни сме да Ви информираме, че Медийният панаир ще превърне за четвърта поредна година Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“ в домакин на единствения по рода си медиен форум у нас. Мотивирани от интереса на студенти, преподаватели и медии към предходните три издания на панаира, отново каним най-изявените лица от българските медии да споделят своя опит и нови проекти в среща със студентите, бъдещото медийно поколение. Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще оживи залите на Факултета по журналистика за четвърта поредна година от 30 ноември до 4 декември 2009.
Медийният панаир е платформа за търсене на пресечна точка между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката. Всяка година събитието съчетава разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научна конференция, която тази година за първи път е с международно участие, и накрая, но не на последно място най-популярната част сред студентите – представянията на медиите. Водещи медии отново ще представят в рамките на 30 минути своята концепция, нови продукти или просто ще споделят със студентите от Факултета по журналистика и масова комуникация своята визия за медийния пазар в България днес и утре.
Форумът се провежда за четвърта поредна година в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. По традиция в организацията на събитието са ангажирани Фондация “За ново партньорство в журналистиката”, със съдействието на PRoPR Агенция.

Реклами

Posted on 13/11/2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: