Наградите от конкурса

Награди, награди, награди. В края на всеки конкурс има награди. Краят на нашия конкурс обаче беше в началото на самия панаир. Веднага след първата дискусия – „Икономи(к)и по време на криза“ бяха наградени победителите в конкурса „Аз обичам Своя Университет“, а на останалите участници бяха разадени грамоти. 

С особена креативност и нетрадиционен поглед към поставената тема се откроиха творбите на Виктория Христова и Христина Джелепова в категория книгоиздаване. Двете студентки получиха съответно голямата награда на Панаира и първото място в категория книгоиздаване. Постгутенберговите книги, създадени от студентите – книга в кофа, но не обикновена и книга в обувка, отново нетипична. 

В раздел фотография първо място зае Христо Николаев запечатал на лента лабиринтите на университета, но и човека с усмивка в тях.

Останалите студенти Десислава Недялкова, Елена Милева,  Красимира Георгиева,  Наум Мороз,  Невена Борисова,  Росен Цветков, Силвена Тончева, Явор Николов, получиха грамоти и пожелание от проф. Петранка Филева за още по-силно участие другата година. 

Макар и с малко участващи творби тази година конкурсът още веднъж доказа, че студентите от Факултета по журналистика могат да създават истински медийни продукти, които не отстъпват по нищо на съществуващите в реалната медийна среда, а в някои отношения дори ги превъзхождат. 

Догодина конкурс ще има отново, за да провокира студентите, за да покаже, че те имат значение и имат какво да покажат, за да допълва на практика посланията на Медиен панаир „Журналисти по теория, журналисти на практика“.

 

Advertisements

Posted on 03/12/2008, in конкурс. Bookmark the permalink. 1 коментар.

  1. vpro4em knijleto v kofata e adski tapo, ne se u4udvam, 4e nego e izbrala da izgori 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: