Икономическа дискусия за глобалната криза дава началото на третия Медиен панаир

Икономически експерти и журналисти обсъждат със студенти последиците и възможносите за изход от кризата

Третият Медиен панаир ще даде подобаващо начало на последния за 2008 година месец. ТЕМАТА на 2008 година – икономическата криза, която тресе света, ще се прехвърли във Факултета по журналистика и масова комуникация с дебат между икономически специалисти, журналисти и студенти. “Икономи(к)и по време на криза” е темата на първата дискусия в рамките на тазгодишното издание на Медийния панаир “Журналисти на теория, журналисти на практика”, която ще се проведе в понеделник, 1 декември от 11 ч.
Както е логично за една силна тема, в дискусията ще вземат участие силните в практиката и в медийното пространство: икономическите експерти Георги Ганев и Георги Ангелов и журналистите Васил Атанасов, Иван Михалев, Ирина Алексиева и Николай Стоянов. Организаторите на Медийния панаир Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и пиар агнеция PRoPR се надяват дискусията да помогне на студентите да формират журналистическо мислене за кризата във водовъртежа от информация, мнения и събития. Благодарение на отворения формат на дискусията, бъдещите журналисти и пиар практици ще имат възможността да се включат активно с мнения и да задават въпросите, които ги вълнуват.
Медийният панаир тази година е с основна тема “Медиен плурализъм и медийно разнообразие” и ще се проведе между 1 и 5 декември в залите на Факултета по журналистика и масова коминукация на СУ. За трета поредна година събитието ще се опита да срещне теорията и практиката в журналистиката. Вниманието на студентите ще бъде привлечено от пет дискусии, обхващащи най-важните теми на 2008 година, както и на презентации на повече от 20 водещи медии, рекламни и PR агенции и продуцентски компании.

economics-invitation2

Останалте дискусии на Медиен панаир 2008 можете да откриете тук, а тук е цялата програма на форума.

Advertisements

Posted on 30/11/2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: