Дневникът на първия Медиен панаир вече е факт

Първият Медиен панаир продължава да живее – в своя дневник „Журналисти по теория, журналисти на практика”. Сборникът представя събитията през седмицата от 11 до 15 декември 2006 г., когато бе първото издание на събитието. Благодарение на него интересите и мненията на работодателите в медийната индустрия и студентите и преподавателите по журналистика ще се срещат всяка година за дискусия и обмен на мнения и опит.

Над 20 от най-големите родни медии взеха участие в първия Медиен панаир и по този начин допринесоха за събирането на средства за закупуване на учебна техника. Организирането на Панаира и издаването на неговия Дневник станаха възможни благодарение на финансовата подкрепа на фонд “научни изследвания” на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Инициативата бе подкрепена от доброволния труд на агенция PRoPR и студенти и докторанти от ФЖМК.

Факултетът по журналистика и масова комуникация и фондация “За ново партньорство в журналистиката” благодарят на спонсорите и дарителите. Специални благодарности изказваме на Първа инвестиционна банка, генерален спонсор на първия Медиен панаир „Журналисти по теория, журналисти на практика”.

За сборника.

Advertisements

Posted on 27/06/2007, in панаир, представяне, сборник. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: