Actualno.com: БТА е сред 25-те участници в първия медиен панаир

logo_new.gif 12 декември 2006 г. 12:29 ч.

Самият медиен панаир е утре, когато медиите ще представят себе си, екипите си, проектите си, успехите си в специално подготвени презентации

„Журналисти по теория, журналисти на практика“ е мотото на първия медиен панаир, който продължава до 15 декември. Събитието, сред чиито 25 участници е и БТА, е в рамките на научната седмица „За ново партньорство в журналистиката“ по проект от научноизследователската програма на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за 2006 г. и е реализиран от представители на катедра „История и теория на журналистиката“ на Факултета по журналистика и масова комуникация.

Идеята е да срещне теорията и практиката – двете неделими части в обучението на бъдещите журналисти. Така, както се случва в модерните университети на цяла Европа. Георги Лозанов е модератор на предвидената за днес отворена обществена дискусия „Реалити шоу вместо реален живот“ с участието на широк кръг интелектуалци, журналисти, преподаватели и студенти.

Очаква се да се включат и представители от екипите на двете най-големи реалити предавания „Big brother“ и „Сървайвър БГ“. Самият медиен панаир е утре, когато медиите ще представят себе си, екипите си, проектите си, успехите си в специално подготвени презентации.

На 14 декември започва конференцията „Журналисти по теория, журналисти на практика“, а 15 декември ще бъде обявен за Ден на кариерата и студентска борса.

Оригиналната публикация – тук.

Реклами

Posted on 13/12/2006, in медии, панаир, публикации. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: